Jouw haarproducten halen bij een cg shop

cg shop

Wanneer je krullend haar hebt moet dit ook goed worden verzorgd, doe je dit namelijk niet dan zul je ook merken dat het haar misschien gaan pluizen of op een andere manier beschadigd is. Dit is erg vervelend, maar gelukkig kan dit ook nog worden opgelost. Wanneer je namelijk producten kopen gaat bij een cg shop zie je dat alles weer wordt zoals het was. Cg staat namelijk voor Curly Girl, dit is dan een winkel speciaal voor dames met krullend haar. Niemand heeft namelijk zin om elke ochtend veel tijd te moeten besteden aan het verzorgen van je haar. Deze tijd kun je namelijk ‘s ochtends ook nog lekker in bed liggen of aan andere dingen besteden.

cg shop

Schadelijke stoffen

Veel soorten shampoo zullen ook schadelijke stoffen zoals siliconen. Deze zullen je haar aantasten en dat is niet wat je wil, helemaal niet bij krullen. Gelukkig verkopen ze bij cg shop shampoo met sulfaten waarmee dit probleem kan worden verholpen. Mochten er nog siliconen in je haar zitten dan kun je ze met deze shampoo gemakkelijk weghalen. Dan zal je haar helemaal schoon zijn en zullen andere producten voor je haar ook beter werken.

Na de shampoo

Wanneer je dan je haar hebt gewassen met de goede shampoo kun je daarna ook nog een conditioner gebruiken. Deze zal er dan voor zorgen dat je haar nog beter wordt verzorgd en gevoed. Wanneer je een goede conditioner hebt gevonden bij de cg shop zie je ook dat dit vrijwel direct werkt. Je haar zal namelijk zachter aanvoelen, makkelijker uit te borstelen zijn en er ook beter uit zien. Dat is ook wel zo fijn. Wanneer je namelijk direct resultaat ziet, zul je ook het gevoel hebben dat het werkt en blijft werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *