Pak de eerste zonnestralen mee

camping Hemelvaart

Heerlijk in het zonnetje zitten voor je tent of caravan zodra je wakker wordt, of even in de tuin genieten voor je riante bungalow. Op de camping Hemelvaart is dit allemaal mogelijk, neem daarbij alle faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken en de activiteiten dan heb je de perfecte vakantie. Niet voor niets is de Leistert al meerdere malen door de ANWB gekroond tot een top camping, kom snel langs met Hemelvaart om dit zelf te ervaren en ervan te genieten.

Mogelijkheden tot overnachten

Op de camping Hemelvaart heb je meer dan voldoende mogelijkheden om te overnachten, of dit nu met je eigen kampeermiddel is of met een leuke lodge of een luxe ruime bungalow. Zowel met het gezin als met een grotere vriendengroep ben je welkom op de camping, zelfs wanneer je een hond hebt is dit geen probleem. Voor de kinderen worden er leuke dingen georganiseerd tijdens de hemelvaart, weer een reden om naar de Leistert te komen.

camping Hemelvaart

Heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs

Wanneer je een echte waterrat bent voel je je helemaal in je element op de camping Hemelvaart, een heerlijk buitenbad en het subtropisch zwemparadijs zorgen daarvoor. Een whirlpool, glijbanen en de kindvriendelijke stroomversnelling zijn leuk voor jong en oud, buiten kun je op de ligbedden genieten van de zon. In de snack en dranken corner is het mogelijk om een drankje te drinken of een snack te eten. Kortom je vakantie met hemelvaart kun je niet beter als bij de Leistert vieren, gezellig met jong en oud genieten van alle activiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *